A koncertszervező
krokodil_30_2.png

Üdvözöljük 

oldalunkon

Kik vagyunk?

A Krokodil Rock KFT az egyik legrégebben működő magyar koncertszervező cég.

Az Erkel Színházban jubilál a 40 éves Old Boys zenekar

Csop_felnéz_uj_-70.jpg

2019. május 12-én rendhagyó jubileumi koncertet ad a 40 éves Old Boys. Az Erkel Színházban megrendezésre kerülő koncert - rendhagyó módon - szimfonikus zenekarral egészül ki, ahol elmúlt 40 év legnagyobb slágerei mellett új, különleges számok is felcsendülnek. A páratlan zenei és színpadi élményt olyan vendégművészek teszik teljessé, mint Charlie vagy Fenyő Miklós.

A világ vezető hegedű- és brácsaművésze,

Nigel Kennedy, 2019 nyarán Budapesten lép fel

hirdet 800_800 NK.jpg

2019. június 11-én 20.00 órai kezdettel a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ad koncertet a brit származású hegedűvirtuóz, aki egyedi stílusával és formabontó zenei felfogásával számos rangos díjat és címet tudhat magáénak. Repertoárja a klasszikus és kortárs komolyzenét ötvözi, mellyel célja,hogy minél szélesebb körben megismertesse és megszerettesse zenéjét a közönséggel. A világhírű zenész 2018 májusában kiadott stúdióalbumára épített ’Bach meets Kennedy meets Gerswhin’ turnéval érkezik hozzánk.

Müller Péter Sziámi és barátai az Erkel Színházban.

sziami.jpg

Életmű koncert.

2019. október 29-én, 19.00 órakor az Erkel Színházban jubilál Müller Péter Sziámi és zenekara az AndFriends. A nagyigényű koncerten a helyszínhez méltóan igazán különleges vendégek tisztelik meg a közönséget. A páratlan operacsillagok, Rost Andrea és Miklósa Erika mellett Szakcsi Lakatos Béla, Tolcsvay László és Jávori Ferenc Fegya, az Allegra vonósnégyes valamint a WeVox vokál teszik felejthetetlenné az estét.

A koncerten vezényel: Kesselyák Gergely.